• LiveZilla Live Help
  • Contact
  • Reserveren
  • Over ons
  • Links
Arrangementen

Indiana Outdoor Adventure kent diverse arrangementen. Of het nu gaat om een kinder-, personeels- of vrijgezellenfeestje, Indiana Canoe Adventure heeft voor elke doelgroep een gepaste aktiviteit. En hebben we het niet, dan laten we het gewoon maken door ons Stap Evenementenburo. Voor onze jeugdige klanten hebben we een speciaal produkt. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij Kids Action.

KanoŽn - Canadese Kano
 De Canadese kano is uitermate geschikt om met groepen en/of families op pad te gaan. De solide 2/3 persoon kano's zorgen voor onvergetelijke tocht langs de rand van de Veluwe. Onze aanlegplaats in Loenen zorgt er ook nog is voor dat u gelijk start vanaf de mooiste plaats langs het Apeldoorns Kanaal.
 
KanoŽn - Kajak
 Al lange tijd wordt er gesproken over het bevaarbaar maken van het Apeldoorns Kanaal. Met de kano ondervinden we daar weinig hinder van en is het mogelijk vanaf Apeldoorn te starten op het Apeldoorns Kanaal. Of we nu kanoen voor een uurtje en nog net binnen de stadsgrenzen van Apeldoorn blijven of een hele dag kanoen richting Dieren, het blijft een ervaring apart.
 
Survival
 Een ruige kanotocht met een gesimuleerde Himalayastart en dan door naar de apenbrug een survivalparcours waar je samen alles aan moet doen om als team het eindpunt te halen. De survival kan op maat gemaakt worden. Diverse onderdelen bepalen uiteindelijk de totale Survival. Kanoen, vlot varen, diverse andere activiteiten op het water, abseilen, apen bruggen en diverse andere mogelijkheden om het water over te steken.
 
Klootschieten
 U start het 800 jaar oude spel Klootschieten door de mooie bossen van de Vrijenberg. Een recreatief actief spel met een leuk wedstrijdelement en altijd goed voor hilarische momenten. Klootschieten is geschikt voor iedereen. In verschillende teams strijd u om de minste worpen. Degene met de minste worpen is de uiteindelijke winnaar. Een gezellig teamspel, wat je al lopende, pratende en gooiende naar het eindpunt brengt.
 
Tipihuur
 Heeft u een eyecatcher nodig voor uw evenement. Wij beschikken over een tipi van 8 meter hoog. Er is geen ontkomen aan en je kan nog droog binnen zitten ook.
 
Vlot varen
 De mooiste manier om bezig te zijn op het Apeldoorns Kanaal is om deze over te steken met een zelf gebouwd vlot. Want samen met je teamgenoten (4 tot 6 personen per vlot) moet je overleggen hoe je het vlot vaarklaar gaat maken.
 
De hunt
 Je moet met je eigen groep van punt A naar B. Je weet niet waar je bent en je mag niet gezien worden. Probeer sluipend je pad te vinden naar het eindpunt. Wanneer je gezien wordt door onze mensen ben je het haasje. Want dan .......... Durf je de gok aan.
 
Kompastocht
 Met behulp van een kompas een tocht lopen over het mooie Veluwe. Het kan vooral een rustige en mooie tocht zijn, maar ook een tocht met klauterwerk en de nodige behendigheid en natuurlijk creatief denk-vermogen. Want wat doe je als je naar het oosten moet, maar er zit een kanaal tussen.
 
Kano Ganzenbord
 Een ieder kent het levend ganzenbord. Wij hebben hier een variant op verzonnen om dit vanuit de kano te spelen. Wachten voor gesloten brug, wordt nu wel heel letterlijk toegepast. Doormiddel van de juiste antwoorden op de vragen vaart u rustig tot nummer 63.
 
Levend Stratego
 Levend Stratego heeft alles wat een goed buitenspel moet hebben. Het is een jacht-spel, je jaagt iemand op, of je bent voor iemand op de vlucht. Het is een ren-spel, maar ook kun je je verstoppen om in een hinderlaag anderen op te wachten. Het ene ogenblik kan je je machtig voelen, het andere moment juist heel zwak. Maar het is juist een spel van taktiek. Je bent nooit oppermachtig, en juist de zwaksten vormen het grootste gevaar voor de sterksten. En ben je gepakt, dan ga je gewoon een ander kaartje halen om in een andere rol het spel verder te spelen.
 
Kaarttechniekentocht
 Ooit wel eens van kaartcoordinaten, oleaten of strippenkaart gehoord. In onze kaarttechniekentocht maakt u kennis met een groot aantal technieken om een route te bepalen. Iets wat u niet snel weer mee zult maken.
 
Abseilen/Klimmen
 Op onze klimwand krijgt u de eerste ervaring van het klimmen. Beetje voor beetje langs de muur omhoog. Makkelijke en de wat moeilijkere passages moeten je naar boven brengen. Een uitermate leuke krachtinspanning. Eenmaal boven aangekomen gaan we abseilend naar beneden. En de eerste ervaring in de bergsport is opgedaan.
 
Klimwand op lokatie
 Een speciale gelegenheid, waar u een klimwand wenst. Een braderie, een opening, een personeelsfeest of welk evenement dan ook. Wij beschikken over een mobiele klimwand die we bijna overal op kunnen zetten.
 
GPS Tochten
 Met een stukje electronica het bos. Laat u de weg leiden door een GPS (Global Position System). Bij elke splitsing krijgt u netjes door waar u heen moet om zo bij het eindpunt aan te komen. Wij beschikken over diverse tochten van kort tot lang, te voet of per fiets.
 
Geocaching
 Zoek naar een bijzondere plaats, meestal in de natuur, in een waterdichte doos, met daarin een aantal min of meer begerenswaardige voorwerpen en met in ieder geval een logboek. Op pad met GPS naar de schat.
 
Geo-Doolhof
 NIEUW!!!
Met behulp van je gps ga je als team op zoek naar de juiste code. Er zijn 18 lokaties te bezoeken. Echter op 6 lokaties is maar een gedeelte van de code te vinden. Ben jij met je team de eerste die terug komt met de juiste code.
 
Geo-Dropping
 NIEUW!!!
Met je team wordt je ergens gedropt op de veluwe. Het is de bedoeling dat je met je team met behulp van gps het eindpunt terug vind.
 
Geo-Speurtocht
 NIEUW!!!
Op elk kruispunt geeft de GPS netjes de richting aan waar u heen moet, links, rechts, rechtdoor. Onderweg zullen we nog wat vragen stellen zoals dat bij een speurtocht hoort.
 
Waarom mannenÖ
 Soms is het moeilijk te begrijpen waarom de natuur zo'n duidelijke onverenigbaarheid tussen de geslachten heeft bedacht, maar dat lijkt alleen maar zo omdat onze biologie zo in conflict is met onze huidige omgeving. Het goede nieuw is dat je, wanneer je de oorsprong van de verschillen begrijpt, er gemakkelijker mee kunt leven, dat je ermee om kunt gaan, ze leert waarderen en uiteindelijk leert koesteren.
 
Kinderfeestje
 Bent u, na alle zwempartijtjes en koekhapfeestjes, creatief en lichamelijk uitgeput? Dan moet u beslist eens gebruik maken van de kinderfeestjes van onze kinderfeestjes. Onder begeleiding gaan de kinderen met een stabiele Canadese Kano het water op. Diverse spellen doen we vanuit de kano. Na deze belevenis krijgt ieder een heus kano certificaat.
 
Service
 In sommige gevallen kunnen wij er zorg voor dragen dat de materialen op een andere plaats kunnen worden afgeleverd of worden opgehaald.
 
Begeleiding
 In principe zijn al onze arrangementen zonder begeleiding. Uiteraard kunt u de deskundige kennis van een van de medewerkers van Indiana Outdoor Adventure gebruiken om uw arrangement te laten begeleiden.
 
Handboogschieten
 Boogschieten is een zeer gewilde bezigheid, mede omdat het door vrijwel iedereen beoefent kan worden. Jong, oud, man, vrouw, sterk of niet zo sterk, individueel of in wedstrijdverband, iedereen beleeft er een hoop plezier aan.
 
Kruisboog schieten
 Het kruisboog schieten blijft voor de meesten toch enkel bij een jongensdroom. Bij ons kunt u uw droom waar maken.
 
Drakenboot
 NIEUW!!
Als enige op de veluwe bieden wij u de mogelijkheid om in een drakenboot te varen. Met 16 peddelaars en een een trommelaar in chinese stijl.